2018-2019 BAHÇELİEVLER 2.VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU

OKUL AÇILIŞ SÜRECİYLE İLGİLİ

VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU

Sayın Velimiz,

27 Ağustos 2018 Pazartesi günü öğretmenlerimizle birlikte çalıştay programımıza başladık. Öğretmenlerimiz yeni eğitim öğretim yılı için tüm hazırlıklarını tamamladılar. 3 Eylül’de başlayan LGS ve YKS hazırlık programımız 14 Eylül tarihinde sona erecek.

Okulumuza yeni başlayan ortaokul ve lise öğrencilerimizin yabancı dil seviyelerini tespit etmek ve dil gelişim sınıflarını oluşturmak üzere 3-7 Eylül tarihlerinde yabancı dil etüt programları gerçekleştirdik. İlkokul 1. sınıf, ortaokul 5. sınıf ve lise 9. sınıf öğrencilerimize yönelik iki haftalık uyum programı gerçekleştirdik.

11-13  Eylül tarihlerinde tüm öğrencilerimizi okul uyum programına davet ettik. Uyum programımız boyunca öğrencilerimiz okulda hem eğitim aldılar hem de eğlenceli dakikalar geçirdiler. Uyum programı ile ilgili öğretmen ve öğrencilerimize ait bazı fotoğraflara okulumuzun kurumsal facebook adresinden ulaşabilirsiniz.

17 Eylül  Pazartesi günü saat 09.00’da tüm öğrencilerimizle yeniden birlikte olacağımız için çok mutluyuz. Sizleri saat 09.00’da başlayacak olan okul açılış törenimize bekliyoruz.

Değerli Velimiz,

Sizleri daha önce okul açılış ve hazırlık süreci konusunda bilgilendirmiştik. Okul açılışı ve öğrencimizin okula hazırlığı konusunda bazı hususları yeniden dikkatinize sunmak istiyoruz.

17 Eylül Pazartesi günü öğrencilerimiz kendi imkanlarıyla sabah saat en geç 09.00’da okulda olacaklardır. Öğrencilerimiz okula okul kıyafetleriyle geleceklerdir.  Servis kaydı yaptıran öğrencilerimiz okul çıkışında (15.50-16.00) servislerle evlerine gideceklerdir.

Kaynak kitap ve eğitim materyallerini aka.okulsepeti.com.tr adresinden satın alabilirsiniz. Eğitim ve öğretimin aksamaması için kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarınızı okul açılmadan ya da okulun açıldığı ilk hafta içinde tamamlamanız büyük önem arz etmektedir.

Okulumuzun yemekhanesine kayıt yaptıran öğrencilerimiz 17 Eylül Pazartesi günü itibariyle yemekhaneyi kullanacaklardır. Yemekhane kaydı olmayan öğrencilerimiz için kantinler hizmet sağlayacaktır.

Sizleri okulumuz ve eğitim programımız hakkında daha detaylı bilgilendirmek ve sizlere öğretmenlerimizle tanışma imkanı sunmak amacıyla “Veli Tanışma ve Bilgilendirme Toplantıları” düzenleyeceğiz.

Aşağıda bulunan tabloda sizleri eylül-ekim ayları içerisinde yapacağımız etkinlik, uygulama ve toplantılar hakkında bilgilendirmek istedik.

Tabloda sizlerle ilgili bilgileri not etmenizi ve belirtilen toplantılara katılımınızı önemle rica ederiz.

Aka Okulları yöneticileri ve öğretmenleri olarak başarılı ve mutlu bir eğitim yılı diliyoruz.

17 Eylül Pazartesi günü görüşmek dileğiyle.

OKUL AÇILIŞ DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ (EYLÜL-EKİM 2018)

TARİH

ETKİNLİK

SAAT

2018-2019 OKUL AÇILIŞ PROGRAMI

09.00-10.00

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI

DERS PROGRAMLARININ ÖĞRENCİLERİMİZLE PAYLAŞIMI

17 -21 EYLÜL

YENİ KAYIT NEDENİYLE TÜBİTAK MATEMATİK VE İNGİLİZCE KUR BELİRLEME SINAVINA KATILAMAYAN ÖĞRENCİLERİN SINAV İŞLEMLERİ

17-21 EYLÜL

YENİ KAYIT NEDENİYLE ALMANCA VE İSPANYOLCA DERS SEÇİMLERİNİ YAPAMAYAN ÖĞRENCİLERİN TERCİHLERİNİN YAPILMASI

24-28 EYLÜL

8 EKİM PAZARTESİ

12. SINIFLARIN VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

17.00-18.00

Bu Haber 414 Defa Görüntülenmiştir.