5. SINIFLAR OKUL AÇILIŞ SÜRECİYLE İLGİLİ VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU

5. SINIFLAR OKUL AÇILIŞ SÜRECİYLE İLGİLİ

VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU

Sayın Velimiz,

5 Eylül de 5. sınıflarımızla başladığımız  yabancı dil dersi eğitimleri ve uyum programımız 14 Eylül de sona erdi.

5. sınıflarımız ve okulumuza yeni başlayan öğrencilerimizle yapılan yabancı dil derslerimiz sonucunda İngilizce Seviye Kurları ve ikinci yabancı dil (Almanca-İspanyolca)seçim listeleri oluşturulmuştur.

18 Eylül  Pazartesi günü saat 09.00’da tüm öğrencilerimizle yeniden birlikte olacağımız için çok mutluyuz. Sizleri 18 Eylül  Pazartesi günü saat 09.00’da başlayacak olan okul açılış törenimize bekliyoruz.

Okul açılış töreninin ardından tüm 5. Sınıf öğrencilerimiz Konferans Salonunda müdürlerimiz ve öğretmenlerimizin katılacağı  bilgilendirme toplantısında bulunacaklardır. Bilgilendirme toplantısının ardından öğrencilerimiz sınıf ve branş öğretmenleriye birlikte sınıflarına giderek eğitim öğretime başlayacaklardır.

Sizleri okulumuz ve eğitim programımız hakkında daha detaylı bilgilendirmek, öğretmenlerimizle tanışma imkanı sunmak amacıyla “Veli Tanışma ve Bilgilendirme Toplantıları” düzenleyeceğiz.  Ekim ayı içerisinde yapacağımız toplantı gün ve saatleri sizlere bildirilecektir.

18 Eylül de öğrencilerimiz kendi imkanlarıyla sabah saat en geç 09.00’da okulda olacaklardır. Öğrencilerimiz okula okul kıyafetleriyle geleceklerdir.  Servis kaydı yaptıran öğrencilerimiz okul çıkışında (15.50-16.00) servislerle evlerine gideceklerdir.

Okulumuz yemekhanesine kayıt yaptıran öğrencilerimiz 18 Eylül itibariyle yemekhaneyi kullanacaklardır. Yemekhane kaydı olmayan öğrencilerimiz için kantinlerimiz hizmet sağlayacaktır.

Aka Okulları yönetici ve öğretmenleri olarak başarılı ve mutlu bir eğitim yılı diliyoruz.

18 Eylül Pazartesi günü görüşmek dileğiyle.

OKUL YÖNETİMİ

Bu Haber 249 Defa Görüntülenmiştir.