AİLE-OKUL DİNAMİĞİ

Velilerimize rehberlik saatleri dışında iki haftalık bilgilendirici bültenler gönderilir. Ayrıca ailelerin talebi doğrultusunda rutin paylaşım görüşmeleri yapılır.

Ebeveynler, çocuklarının okul içindeki etkinliklerinden .Öğretmenlerimiz ve okul idaresi belirli aralıklarla velilerimiz için bilgilendirme mektupları hazırlar.

Anne-Baba Gösterisi

Aka Anaokulu anne ve babaları çocukları için istekleri doğrultusunda seçtikleri koro, dans ve tiyatro dalında etkinliklere hazırlanarak bir gösteri oluştururlar.

Misafir Ebeveyn Etkinliği

Aka Anaokulu'nda haftanın çocuğunun seçilmesinin ardından aileden bir kişi çocuklarımızla birlikte kendi çocuğunun sınıf içindeki durumu hakkında gözlem yapma olanağı bulur sınıfımızda etkinlik yapmak üzere okula davet edilir. Anne ya da baba çocuklarla etkinlik yaparken

Veli İletişimi

Okulumuzun 0212 557 27 72 nolu telefondan günün her saati bize ulaşabilirsiniz.Yöneticimizin dahili numarası126’dır.

Öğretmenler gün içinde devam eden etkinlik programlarının aksamaması ve öğrencileri ile birlikte bulunması zorunluluğu nedeniyle sizlerle olan telefon görüşmelerini 16.00-17.00 saatleri arasında yaparlar.

Telefonla acil olarak iletmek istenen bilgiler anaokulu yöneticisi tarafından sınıf öğretmenlerine iletilir.

Çocuğun gün içinde okulda yaşadığı özel durum olursa bu bilgi size anında bildirilir. (Bu bir hastalık veya duygusal sıkıntı olabilir.)

Anaokullarımızda “Genel Veli Toplantısı” Ekim ayı içerisinde gerçekleşecektir.Toplantılara sınıf öğretmeni başkanlık eder, bu görüşmelere branş öğretmenleri de katılır.

“Öğrenci Değerlendirme Toplantıları” yıl içinde iki defa olmak üzere sınıf ortamında gerçekleştirilir.