BİLİM KAHRAMANLARI BULUŞUYOR

4-5 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Yeditepe Üniversitesinde düzenlenen FLL Bilim Kahramanları Buluşuyor turnuvasında Perseus Robotik Kulübü öğrencilerimiz turnuvayı başarıyla tamamladılar.

Perseus ismiyle turnuvaya katılan takımımız “Bilim Kahramanları Buluşuyor/FIRST LEGO League (FLL) 13.Sezon İstanbul Yerel Turnuvası "Programlama Ödülü'nü" kazandı ve 2.gün Robot Performans 2.si oldu. Bilim Kahramanları Buluşuyor / FIRST LEGO League (FLL) turnuvalarının amacı, gençlere bilim ve teknolojiyi sevdirirken, onların sosyal sorumluluklarının farkında olan, takım çalışması yapabilen, çevresindekilere, doğaya, topluma duyarlı birer birey olmalarına katkıda bulunmaktır.

Sezon boyunca öğrencilerimiz bir taraftan; “Hayvanlar Yaşam Ortaklarımız” temalı bir proje ürettiler, diğer taraftan tasarladıkları ve programladıkları robotlarla, temayla ilgili görevleri çözdüler. Öğrencilerimize, takım koçumuza ve danışmanlarımıza başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Bu Haber 827 Defa Görüntülenmiştir.