GÜNLÜK İŞLEYİŞ
  • Okulumuzda eğitim 8.30' da başlamaktadır.

Çocuklarımız ilk yarım saat çember saati etkinliğinde, bir önceki gün yaptıkları ve gün içinde yapacakları etkinlikleri öğretmenleri liderliğinde konuşurlar.

Saat 9.00'da yapılan kahvaltı sonrasında çocuklarımızın çok yönlü gelişimini; araştırma, merak duygusunu ve öz bakım becerilerini destekleyecek etkinlikler öğretmenlerince yaptırılır.

Öğle yemeği 12.30' da yenir. Yemek sonrası günlük aktivitelerimiz devam eder.

15.00'da ikindi kahvaltısı yapılır.

16.00'da çocuklarımız okuldan ayrılırlar. 16.00-17.30 arasında nöbetçi sınıfımız bulunmaktadır.

Gün içerisinde yine çocuklarımızın gelişim alanlarını destekleyici çeşitli aktivitelere yer verilir.

Her gün yabancı dil eğitimi İngilizce öğretmenlerimiz tarafından yapılmaktadır. Drama, resim, müzik, bilgisayar, satranç, beden eğitimi, yüzme, laboratuvar ve 3B eğitim uygulamaları, bale, modern dans, halk oyunları ve astronomi çalışmalarımız branş öğretmenlerimizce yaptırılır.

Çocuklarımızın okul içinde öğrendikleri bilgilerin dış dünyada nasıl kullanıldığını gözlemlemeleri ve de değişik mekânlarda birlikte keyifli vakit geçirmeleri için ünitelerle bağlantılı geziler düzenlenir.