OKUL AÇILIŞ SÜRECİNE İLİŞKİN HATIRLATICI BİLGİLER

ATAKENT AKA KOLEJİ

OKUL AÇILIŞ SÜRECİNE İLİŞKİN HATIRLATICI BİLGİLER

Sayın velimiz, aşağıda okul açılış sürecine kadar yapılacak iş ve işlemlerle ilgili bilgiler bulunmaktadır. 2016-1017 eğitim ve öğretim yılının ülkemiz milletimiz için hayırlı olmasını diler, saygılar sunarız.

KONU

TARİH

DEVLET DESTEĞİ TERCİH İŞLEMLERİ *(bakınız)

06-19 EYLÜL

DEVLET DESTEĞİ ALMA HAKKI KAZANANLARIN İLANI

20 EYLÜL

OKULDA İNGİLİZCE DERS KİTAPLARININ MARMARA KİTAPÇILIK ARACILIĞIYLA SATIŞLARININ BAŞLAMASI

08 EYLÜL – 1 EKİM

KAYNAK KİTAP VE KIRTASİYE ÜRÜNLERİNİN (aka.okulsepeti.com.tr ) WEB SİTESİ ÜZERİNDEN SATIŞI *

6 EYLÜL – 1 EKİM

OKULDA KIYAFET SATIŞI

5 EYLÜL – 23 EYLÜL

*Sayın velimiz, Eğitim desteği ile ilgili tercihler 6-19 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır.

Tercih başvurunuzu http://basvurular.meb.gov.tr/bsv2_4/ookeod/ adresinden yapabilirsiniz.

Tercih başvurunuzda okulumuzu 1. tercih olarak belirtmenizi önemle hatırlatırız. Okulumuz dışında bir okul düşünmüyorsanız sadece okulumuzu tercih etmeniz yeterli olacaktır.

Destek Puanınız ile 06-19 Eylül 2016 tarihleri arasında yapacağınız özel okul tercih işleminden sonra puan üstünlüğüne göre 20 Eylül 2016 tarihinde teşvik kazanıp kazanmadığınız ilan edilecektir.

Tercih yapmayı lütfen unutmayınız.

*Kaynak kitap ve kırtasiye ürünlerini aka.okulsepeti.com.tr adresinden satın alabilirsiniz. Sitede ilgili sınıfınızı seçip istediğiniz ürünleri sipariş verebilirsiniz. 100 Tl ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti alınmamaktadır. Kaynak kitap ve kırtasiye ürünlerinden daha önce temin ettiğiniz kitap ya da malzemeleri lütfen sipariş vermeyiniz. Lütfen  evinizde var olan kırtasiye malzemelerini ve kaynak kitapları kontrol ederek sipariş veriniz. (Okul Sepetinden istediğiniz ürünleri sipariş etme istemediğiniz ürünleri sipariş etmeme tercihi velimize aittir)

Bu Haber 652 Defa Görüntülenmiştir.