OKUL AÇILIŞ SÜRECİYLE İLGİLİ VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU

VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU

Sayın Velimiz,
21 Ağustos tarihinde öğretmenlerimizle birlikte Çalıştay Programlarımıza başladık. Öğretmenlerimiz yeni eğitim öğretim yılı için tüm hazırlıklarını tamamladılar. TEOG hazırlık programımız 22 Ağustos tarihinde başladı ve 14 Eylül tarihinde sona erdi. Okulumuza yeni başlayan ortaokul öğrencilerimizin yabancı dil seviyelerini tesbit etmek ve dil gelişim sınıflarını oluşturmak üzere 22 Ağustos-14 Eylül tarihlerinde yabancı dil etüt programları gerçekleştirdik. 11-13 Eylül tarihlerinde anaokulu ve 1.sınıf öğrencilerimizi okul uyum programına davet ettik. Uyum programımız boyunca öğrencilerimiz okulda hem eğitim aldılar hem de eğlenceli dakikalar geçirdiler. Uyum programı ile ilgili öğretmen ve öğrencilerimize ait bazı resimlere okulumuz kurumsal facebook adresinden ulaşabilirsiniz.
18 Eylül Pazartesi günü saat 09.00’da tüm öğrencilerimizle yeniden birlikte olacağımız için çok mutluyuz. Sizleri saat 09.00’da başlayacak olan okul açılış törenimize bekliyoruz.
Değerli Velimiz,
Sizleri daha önce okul açılış ve hazırlık süreci konusunda bilgilendirmiştik. Okul açılışı ve öğrencimizin okula hazırlığı konusunda bazı hususları yeniden dikkatinize sunmak istiyoruz.
18 Eylül de öğrencilerimiz kendi imkanlarıyla sabah saat en geç 09.00’da okulda olacaklardır. Öğrencilerimiz okula okul kıyafetleriyle geleceklerdir. Servis kaydı yaptıran öğrencilerimiz okul çıkışında (16.55) servislerle evlerine gideceklerdir.
Kaynak kitap ve eğitim materyallerini aka.okulsepeti.com.tr adresinden satın alabilirsiniz. Eğitim ve öğretimin aksamaması için kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarınızı okul açılmadan yada okulun açıldığı ilk hafta içinde tamamlamanız büyük önem arz etmektedir.
Okulumuz yemekhanesine kayıt yaptıran öğrencilerimiz 18 Eylül itibariyle yemekhaneyi kullanacaklardır. Yemekhane kaydı olmayan öğrencilerimiz için kantinler hizmet sağlayacaktır.
Sizleri okulumuz ve eğitim programımız hakkında daha detaylı bilgilendirmek, öğretmenlerimizle tanışma imkanı sunmak amacıyla “Veli Tanışma ve Bilgilendirme Toplantıları” düzenleyeceğiz.
Aşağıda bulunan tabloda sizleri Eylül ve Ekim ayı içerisinde yapacağımız etkinlik, uygulama ve toplantılar hakkında bilgilendirmek istedik.
Tabloda sizlerle ilgili bilgileri not etmenizi ve belirtilen toplantılara katılımınızı önemle rica ederiz.
Aka Okulları yönetici ve öğretmenleri olarak başarılı ve mutlu bir eğitim yılı diliyoruz.
18 Eylül Pazartesi günü görüşmek dileğiyle.

OKUL YÖNETİMİ

OKUL AÇILIŞ DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ (EYLÜL-EKİM 2017)
TARİH ETKİNLİK SAAT
18 EYLÜL PAZARTESİ 2017-2018 OKUL AÇILIŞ PROGRAMI 09.00-10.00
18 EYLÜL PAZARTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI 09.00-16.55
18 EYLÜL PAZARTESİ DERS PROGRAMLARININ ÖĞRENCİLERİMİZLE PAYLAŞIMI
19-25 EYLÜL www.akakoleji.net ŞİFRELERİNİN ÖĞRENCİLERİMİZE VERİLMESİ

18 EYLÜL ÖĞRENCİ DOLAPLARININ TESLİM EDİLMESİ
20 EYLÜL ÇARŞAMBA İLKOKUL KULÜP TANITIMI VE SEÇİMİ 15.30-16.55
21 EYLÜL PERŞEMBE ORTAOKUL KULÜP TANITIMI VE SEÇİMİ 15.30-16.55
27 EYLÜL ÇARŞAMBA 8. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 18.00-19.30
28 EYLÜL PERŞEMBE 1,2,3 VE 4. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME VE TANIŞMA TOPLANTISI 18.00-19.30
29 EYLÜL CUMA 5,6 VE 7. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME VE TANIŞMA TOPLANTISI 18.00-19.30

Bu Haber 156 Defa Görüntülenmiştir.