ŞİİR DOLU BİR GECE
AKA KOLEJİ 4. Sınıf öğrencilerimiz izleyenlere unutulmaz bir şiir gecesi sundular. Sevinçler şiir olur, hüzünler ağıt, acılar kahramanlıklar destan, kimi zaman bir çiçek, kimi zaman kavalını üfleyen çobanın yaşamıdır dizelere dökülen, kimi zaman nazlanan yare sitem olur, kimi zamanda ters giden bir şeyler yerden yere vurulur. Bir kamçı gibi patlar suratında taşlamalar. Daha açık bir değişle okyanusta biri birini ters kesen iki dev dalganın oluşturduğu beyaz boradır şiir. Her yandan sözcükler dökülür. Öğrencilerimiz, şairin bu tufandan toplayıp ustaca dizelere yerleştirdiği sözcükleri ayını güzellikte seslendirdi. Öğretim yılının birinci dönemini unutulmaz bir şiir gecesi ile tamamladı. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini yürekten kutluyoruz.