SPORTİF FAALİYETLER

"Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim."  M. Kemal ATATÜRK

Aka Koleji'nde Spor Bir Hayat Biçimidir

Çocuklarımızın ve gençlerimizin fiziksel gelişimlerinin yanında mücadele ve fair play duygusu, birliktelik ve öz disiplin gibi kişisel gelişimlerine de katkı sağlaması sebebi ile Aka Koleji'nde sportif faaliyetlere büyük önem verilir.

Amacımız, öğrencilerimize sporu sevdirmek, sporu bir yaşam biçimi olarak benimsetmektir.

Sporun her dalında çocuklarımızın fiziksel gelişimleri göz önünde bulundurularak, ilgili ve yetenekli oldukları branşta yetişmelerine gayret gösterilmektedir.

Kapalı spor salonumuz öğrencilerimize klasik spor aktivitelerinin dışında, masa tenisi, dans, aerobik ve jimnastik gibi sportif aktiviteleri de yapmalarına imkan sağlamaktadır.