Türkiye 1.si AKA Koleji

Microsoft Türkiye Kodlama Yarışmasında Tekirdağ Aka Koleji Türkiye Birincisi Oldu.

Microsoft Türkiye, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü işbirliği ile Dünyada ilk kez düzenlenen “Yeni Yıla Yeni Bir Dünyada Gir: Minecraft ile Kendi Dünyanı Yarat” kodlama ve tasarım yarışmasında 58 ilden 571 nitelikli proje arasından Tekirdağ AKA Koleji Code Team olarak Türkiye 1.si seçildik. 21 Aralık Perşembe günü Microsoft Türkiye’de yapılan ödül töreninde ödüllerini YEĞİTEK Genel Müdürü Sayın Bilal Tırnakçı’nın elinden aldılar. İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ersan Ulusan Aka Koleji Ortaokul Müdürü Aşkın Lofçalı, Bilişim Teknolojileri öğretmeni İlker Göler ve öğrencilerimiz Fatih Serdaroğlu, Tuna Kartal, Yüksel Emre Irmak’ı makamında kabul ederek tebrik etti.

Bu Haber 155 Defa Görüntülenmiştir.