VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU

OKUL AÇILIŞ SÜRECİYLE İLGİLİ

VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU

Sayın Velimiz,

27 Ağustos tarihinde öğretmenlerimizle birlikte Çalıştay Programlarımıza başladık. Öğretmenlerimiz yeni eğitim öğretim yılı için tüm hazırlıklarını tamamladılar.   LGS hazırlık yaz çalışma programımız 3 Eylül tarihinde başladı ve 13 Eylül tarihinde sona erecek. Okulumuza yeni başlayan 5.sınıf öğrencilerimizin yabancı dil seviyelerini tesbit etmek ve dil gelişim sınıflarını oluşturmak üzere 3-13  Eylül tarihlerinde yabancı dil etüt programları gerçekleştiriyoruz. 10-13 Eylül tarihlerinde anaokulu ve 1.sınıf öğrencilerimizi okul uyum programına davet ettik. Uyum programımız boyunca öğrencilerimiz okulda hem eğitim aldılar hem de eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Okulumuzda yıl boyunca yapılacak olan etkinlikler ile ilgili fotoğraflara okulumuz kurumsal sosyal medya adreslerinden ulaşabilirsiniz.

17 Eylül  Pazartesi günü saat 09.00’da tüm öğrencilerimizle yeniden birlikte olacağımız için çok mutluyuz. Sizleri saat 09.00’da başlayacak olan okul açılış törenimize bekliyoruz.

Değerli Velimiz,

Okul açılışı ve öğrencimizin okula hazırlığı konusunda bazı hususları sizlerin dikkatinize sunmak istiyoruz.

17 Eylül’de öğrencilerimiz kendi imkanlarıyla sabah saat en geç 09.00’da okulda olacaklardır. Öğrencilerimiz okula okul kıyafetleriyle geleceklerdir.  Servis kaydı yaptıran öğrencilerimiz okul çıkışında (16.55) servislerle evlerine döneceklerdir.

Kaynak kitap ve eğitim materyallerini aka.okulsepeti.com.tr adresinden satın alabilirsiniz. Eğitim ve öğretimin aksamaması için kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarınızı okul açılmadan ya da okulun açıldığı ilk hafta içinde tamamlamanız büyük önem arz etmektedir.

Okulumuz yemekhanesine kayıt yaptıran öğrencilerimiz 17 Eylül itibariyle yemekhaneyi kullanacaklardır. Yemekhane kaydı olmayan öğrencilerimiz için kantinimiz hizmet sağlayacaktır.

Sizleri okulumuz ve eğitim programımız hakkında daha detaylı bilgilendirmek, öğretmenlerimizle tanışma imkanı sunmak amacıyla “Veli Tanışma ve Bilgilendirme Toplantıları” düzenleyeceğiz.

Aşağıda bulunan tabloda sizleri Eylül ve Ekim ayı içerisinde yapacağımız etkinlik, uygulama ve toplantılar hakkında bilgilendirmek istedik.

Tabloda sizlerle ilgili bilgileri not etmenizi ve belirtilen toplantılara katılımınızı önemle rica ederiz.

Aka Okulları yönetici ve öğretmenleri olarak başarılı ve mutlu bir eğitim yılı diliyoruz.

17 Eylül Pazartesi günü görüşmek dileğiyle…

OKUL YÖNETİMİ

OKUL AÇILIŞ DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ (EYLÜL 2018)

TARİH

28  EYLÜL CUMA

6. VE 7. SINIFLAR  VELİ BİLGİLENDİRME  VE TANIŞMA TOPLANTISI

17.30-18.30

Bu Haber 793 Defa Görüntülenmiştir.