2019-2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU ÇORLU

ÇORLU AKA KOLEJİ

2019-2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI

OKUL AÇILIŞ SÜRECİNE İLİŞKİN HATIRLATICI BİLGİLER

Sayın Velimiz, yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecan ve mutluluğu içindeyiz. Aynı zamanda başarılarla dolu bir yılı geride bırakmanın gurur ve huzurunu yaşamaktayız. 2018-2019 Eğitim öğretim yılının başarılı bir yıl olmasında emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Sınav Başarı Tablolarımıza ve diğer akademik, spor, sosyal etkinlikler alanındaki başarı bilgilerimize ulaşmak için http://www.akakoleji.k12.tr/basarilarimiz_c9_tr.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Aşağıdaki tablolarda belirtilen gün ve saatlerde yapacağımız sınavlara hazırlık ve uyum programlarına öğrencilerimizi bekliyoruz. Etüt ve uyum programlarına katılacak öğrencilerimiz okula serbest kıyafet ile gelebileceklerdir. Etüt ve uyum programımız boyunca okul kantinimiz açık olacaktır.

Eğitim ve öğretimin aksamaması için kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarınızı okul açılmadan ya da okulun açıldığı ilk hafta içinde tamamlamanız büyük önem arz etmektedir.

Sizleri okulumuz ve eğitim programımız hakkında daha detaylı bilgilendirmek, öğretmenlerimizle tanışma ve değerlendirme imkânı sağlamak amacıyla “Veli Tanışma ve Bilgilendirme Toplantılarını” Eylül ve Ekim ayları içerisinde düzenleyeceğiz. Bu toplantılara ait bilgileri bir sonraki veli mektubumuzda sizlerle paylaşacağız.

Aşağıda bulunan tabloda Ağustos ve Eylül ayları içerisinde yapacağımız etkinlik ve uygulamalar hakkında sizleri bilgilendirmek istedik. Merak ettiğiniz birçok sorunun cevabını bulacağınız bu mektubu dikkatle okumanızı, belirtilen bilgiler doğrultusunda programlarınızı oluşturmanızı rica ederiz.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başarı, huzur ve mutluluk dolu bir yıl olmasını dileriz. Aka Okulları yönetici ve öğretmenleri olarak Kurban Bayramınızı tebrik eder, sağlık ve esenlikler dileriz.

ETÜT PROGRAMLARI/İŞLEYİŞ

SINIFLAR

TARİH-SAAT

8. SINIFLARIMIZIN ETÜT PROGRAMI

21 AĞUSTOS-5 EYLÜL-2019 09.00-13.00

OKULUMUZA YENİ BAŞLAYACAK 5. VE 6. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK İNGİLİZCE HAZIRLIK DERSLERİ

21 AĞUSTOS-5 EYLÜL-2019 09.00-13.00

OKULUMUZA YENİ BAŞLAYACAK 5. 6. VE 7. SINIF ÖĞRENCİLERİNE İNGİLİZCE SEVİYE BELİRLEME SINAVI

5 EYLÜL-2019 09.00-13.00

İNGİLİZCE SINIF KURLARININ İLANI

6 EYLÜL 2019

8.SINIF SEVİYE BELİRLEME SINAVI

5 EYLÜL 2019 10.00

1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN UYUM PROGRAMI

2-3 EYLÜL 2019

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZİN UYUM PROGRAMI

4 EYLÜL 2019

KIYAFET SATIŞLARI *(Lütfen aşağıdaki açıklamaları okuyunuz)

27 AĞUSTOS-6 EYLÜL

09.00-17.00 saatleri arasında

KAYNAK KİTAP VE KIRTASİYE ÜRÜNLERİNİN www.aka.okulsepeti.com.tr

WEB SİTESİ ÜZERİNDEN SATIŞI ** (Lütfen aşağıdaki açıklamaları okuyunuz)

31 AĞUSTOS 2019

OKUL SERVİSLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME VE SERVİS KAYDI ***(Lütfen aşağıdaki açıklamaları okuyunuz)

5-9 AĞUSTOS 2019

OKUL AÇILIŞ PROGRAMI

09 EYLÜL 2019 PAZARTESİ (09.00)

(AÇIKLAMALAR)

*KIYAFET SATIŞLARI

Okul kıyafetlerinin satışı okulumuzda yapılacaktır. Kıyafet satışında yoğunluk yaşanmaması için tabloda belirtilen gün ve saatlerde kıyafet alımını gerçekleştirmenizi rica ederiz.

** OKUL SEPETİ VE KAYNAK KİTAP SATIŞLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Kaynak kitap ve kırtasiye ürünlerini aka.okulsepeti.com.tr adresinden satın alabilirsiniz. Sitede ilgili sınıfınızı seçip istediğiniz ürünleri sipariş verebilirsiniz. 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti alınmamaktadır. Kaynak kitap ve kırtasiye ürünlerinden daha önce temin ettiğiniz kitap ya da malzemeleri lütfen sipariş vermeyiniz. Lütfen evinizde var olan kırtasiye malzemelerini ve kaynak kitapları kontrol ederek sipariş veriniz.

(Okul Sepetinden alınması zorunlu olan sınav ürünleri dışında, istenilen ürünleri sipariş etme, istenilmeyen ürünleri sipariş etmeme tercihi velimize aittir.)

*** OKUL SERVİSLERİ

Öğrenci taşımacılığı hizmeti Güvenç Öğrenci ve Personel Taşımacılığı firması tarafından sağlanacaktır. Okul servisi kullanacak öğrencilerimizin velileri yukarıda belirtilen tarihlerde servis firması tarafından aranıp servisler hakkında bilgilendirilecektir.

Servis iletişim bilgileri:

Okul Servis Koordinatörü - Erdinç GÜVENÇ - 0532 587 24 66