MÜDÜRÜMÜZDEN

Sevgili Çocuklar,

Sizler bizim için en büyük enerji kaynağı ve medeniyet yürüyüşümüzün teminatısınız. Yaşamınıza değer katabilmek ve sizleri geleceğe özgüvenli, sorumluluk alabilen, paylaşan, mutlu bireyler olarak hazırlayabilmek için çok çalışıyoruz.

Siz çocuklar bu toplumun seçkin bireyleri olarak geleceğe emin adımlarla yürüyorsunuz. Hepiniz sevgi, barış, huzur dolu bir dünyanın mimarları olacaksınız.

Umudunuzun, sevincinizin ve hayal gücünüzün hiç eksilmeyeceğini ümit ettiğim hayat yolculuğunuzda hepinize başarılar diliyorum.

Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği akla ve bilime dayalı çağdaş uygarlık yolunda aydınlık yarınlar için çalışmanız ümidiyle…

Sema BEYAZOVA

Özel Tekirdağ AKA Anaokulu Müdürü