EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ

Aka Koleji 'nde Bilgi Toplumunun Seçkin Bireyleri Yetişir.

Öğrenme farklı ortamlarda gerçekleştiği zaman başarı daha da artmaktadır. Okulumuzdaki bilgisayar destekli eğitim, sadece bilgisayar derslerinde değil, diğer tüm derslerde de uygulanarak alanlar arası etkileşim sağlanır.

Tam donanımlı bilgisayar laboratuarlarının yanında Aka Koleji'nin tüm derslikleri bilgisayar ve projeksiyon cihazları ile donatılıp, bilgisayarlarımıza yüklenen öğretici eğitim programlarıyla zenginleştirilmiştir.

Ders dışı zamanlarda da kullanıma açık olan bilgisayar laboratuarlarımızda, kesintisiz internet bağlantısı sayesinde öğrencilerimizin rahatça araştırma yapabilmesine imkân sağlanmaktadır.

Küreselleşen Dünya ile Aynı AndaTüm Teknolojik Gelişmeleri Yakından Takip Ediyoruz.

Akıllı Tahtalar
   Bilgisayar ve projeksiyonların yanı sıra, derslerde kullanılan akıllı tahtalar öğrencilerin derse katılımını arttırır. Ders içi sunumların daha etkin yapılmasını ve işlenen derslerin akıllı tahta üzerinden bilgisayara kaydını sağlar.
Bu uygulama interaktif her ortamda öğrencinin bu bilgilere ulaşmasına olanak sağlar.

CPS Objektif Değerlendirme
   Öğrencilerin ders içi etkileşimi, bireysel katılım ve rekabetini sağlayan İnteraktif Yanıtlama Sistemi olan CPS aracılığıyla öğrencilerin öğrenim seviyeleri değerlendirilir.