LİSE EĞİTİMİ

Biliyoruz ki,
   Bir insanı sevmekle başlar her şey...

Gün doğuyor, gece bitiyor.
   Doğadaki her canlı yeni bir sabaha uyanıyor,
   Her şey canlanıyor.
   Öğrencilerimiz, güvercinler gibi kanat çırpıp
   yeni bir günü müjdeliyor bize.

1999 yılında İstanbul Bahçelievler kampüsünde eğitim ve öğretime başlayan 2008 yılında Tekirdağ'daki kampüsünde başarılara imza atmaya devam eden AKA Koleji bünyesinde anaokulu, ilköğretim okulu, anadolu lisesi kısımları bulunmaktadır.

Eğitimde, öğrencilere bilgiyi yüklemek yerine, onlara bilgi kaynaklarına ulaşma yollarını ve bunları nasıl kullanacaklarını öğretmeyi amaç edinen AKA Koleji, kurulduğu günden beri sorgulayan, araştıran, düşünen ve eleştirebilen; dünyaya ve çevresine karşı farkındalık geliştirmiş "Dünya İnsanları" yetiştirmektedir.
2004 yılında Uluslararası Bakalorya (IBO) dan IB diploma programı için yetkilendirilen Aka Koleji aynı zamanda, İlköğretim Yıllar (PYP) ve Ortaöğretim Yıllar (MYP) programlarını da başarıyla uygulamaktadır.

Eğitimin gerçek amacı sürekli soru soran bir birey yaratmaktır.
B. Creighton