2023-2024 ÇORLU AKA KOLEJİ VELİ MEKTUBU

ÇORLU AKA KOLEJİ

2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI

OKUL AÇILIŞ SÜRECİNE İLİŞKİN HATIRLATICI BİLGİLER

Sayın Velimiz,  yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecan ve mutluluğu içindeyiz. Aynı zamanda başarılarla dolu bir yılı geride bırakmanın gurur ve huzurunu yaşamaktayız. 2022-2023 eğitim öğretim yılının büyük başarılara imza atarak tamamlanmasında emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca okul işbirliğiniz ve desteğiniz için siz değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Aşağıdaki tablolarda belirtilen gün ve saatlerde yapacağımız sınavlara hazırlık ve uyum programlarına öğrencilerimizi bekliyoruz. Etüt ve uyum programlarına katılacak öğrencilerimiz okula serbest kıyafet ile gelebileceklerdir. Etüt ve uyum programımız boyunca okul kantinimiz açık olacaktır.

Eğitim ve öğretimin aksamaması için kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarınızı sizlere aşağıda belirttiğimiz tarihler çerçevesinde tamamlamanız büyük önem arz etmektedir.

Aşağıda bulunan tabloda Ağustos ve Eylül ayları içerisinde yapacağımız etkinlik ve uygulamalar hakkında sizleri bilgilendirmek istedik. Merak ettiğiniz birçok sorunun cevabını bulacağınız bu mektubu dikkatle okumanızı, belirtilen bilgiler doğrultusunda programlarınızı oluşturmanızı rica ederiz. Mücbir sebepler nedeniyle programlarımızın tarih ve saatlerinde herhangi bir değişiklik olması halinde sizleri önceden bilgilendireceğiz.

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başarı, huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir yıl olmasını dileriz.

UYUM PROGRAMI/İŞLEYİŞ

ANAOKULU

UYUM PROGRAMLARI/İŞLEYİŞ

İLKOKUL

ETÜT PROGRAMLARI/İŞLEYİŞ

ORTAOKUL

SINIFLAR

TARİH-SAAT

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK LGS ETÜT PROGRAMI

22 AĞUSTOS-6 EYLÜL 2023

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN SEVİYE BELİRLEME SINAVI

7 EYLÜL 2022

TÜM 5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK İNGİLİZCE HAZIRLIK DERSLERİ

22 AĞUSTOS-7 EYLÜL 2023

09.30-12.40

OKULUMUZA YENİ KAYIT OLAN 6. VE 7.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK İNGİLİZCE SEVİYE BELİRLEME SINAVI

24 AĞUSTOS 2023

KAYNAK KİTAP VE KIRTASİYE ÜRÜNLERİNİN www.aka.okulsepeti.com.tr

WEB SİTESİ ÜZERİNDEN SATIŞI ** (Lütfen aşağıdaki açıklamaları okuyunuz)

5. VE 8. SINIFLAR 16 AĞUSTOS 2023

6. VE 7. SINIFLAR 25 AĞUSTOS 2023

OKUL SERVİS KAYITLARININ YAPILMASI ***(Lütfen aşağıdaki açıklamaları okuyunuz)

5. VE 8. SINIFLAR 14-18 AĞUSTOS 2023

6. VE 7. SINIFLAR 4-8 EYLÜL 2023

KIYAFET SATIŞLARININ BAŞLAMASI

Kıyafet satış tarih bilgisi daha sonra sizlerle paylaşılacaktır.

OKUL AÇILIŞ PROGRAMI

11 EYLÜL 2023 PAZARTESİ (09.00)

OKUL AÇILIŞ SÜRECİ/İŞLEYİŞ

LİSE

SINIFLAR

TARİH-SAAT

KAYNAK KİTAP VE KIRTASİYE ÜRÜNLERİNİN www.aka.okulsepeti.com.tr

WEB SİTESİ ÜZERİNDEN SATIŞI ** (Lütfen aşağıdaki açıklamaları okuyunuz)

16 AĞUSTOS 2023

OKUL SERVİS KAYITLARININ YAPILMASI ***(Lütfen aşağıdaki açıklamaları okuyunuz)

4-8 EYLÜL 2023

HAZIRBULUNUŞLUK SINAVI(TÜM 9. VE 10. SINIFLAR)

11 EYLÜL 2023

KIYAFET SATIŞLARININ BAŞLAMASI

Kıyafet satış tarih bilgisi daha sonra sizlerle paylaşılacaktır.

OKUL AÇILIŞ PROGRAMI

11 EYLÜL 2023 (09.00)

** OKUL SEPETİ VE KAYNAK KİTAP SATIŞLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Kaynak kitap ve kırtasiye ürünlerini aka.okulsepeti.com.tr adresinden satın alabilirsiniz. Sitede ilgili sınıfınızı seçip siparişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

*** OKUL SERVİSLERİ

Öğrenci taşımacılığı hizmeti Güvenç Taşımacılık tarafından sağlanacaktır. Okula kayıt olan velilerimiz 22 Ağustos-9 Eylül 2022 tarihleri arasında servis firması tarafından aranarak gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.

Servis iletişim bilgileri: Okul Servis Sorumlusu Erdinç  GÜVENÇ  0532 587 24 66