SOSYAL ETKİNLİKLER

AKA Koleji öğrencilerinin anaokulundan lise son sınıfına dek ; kültür, sanat ve sportif alanlarda ilgi alanları ve yeteneklerine göre aktif ve sosyal olmaları hedeflenir.

Eğitim programlarımızda yer alan uygulamalı derslerin haricinde sağlanan bu tür sosyal etkinlikler, öğrencilerin fiziksel ve psikolojik gelişimleri için büyük önem taşımaktadır.

Sosyal etkinlikler kulüp çalışmalarıyla zenginleştirilmiştir. Okul bünyesinde kültür, spor ve sanat dallarında çeşitli kulüpler ve faaliyet alanları yer alır:

Yüzme, Futbol, Basketbol, Voleybol, Binicilik, Step / Aerobik, Masa Tenisi, Astronomi, Robotik, Kodlama, Drone, Arduino, 3B Yazıcı, Müzik, Resim ve Heykel, Tiyatro, Modern Dans ve Bale, Su Sporları, Buz Sporları, Halk Oyunları, Gazetecilik, Scrabble, Satranç, İngilizce Drama

Her hafta ders programı içerisinde yer alan sosyal etkinlik kulüp takviminin yanı sıra yıl içinde düzenlenen yurtiçi ve yurtdışı gezi, turnuva, tören ve kutlamalar, okulun sosyal ve sanatsal ortamını güçlendirmektedir.